Contact

info@room8.be
+32 488 401 577
Kasteelpark 7, 3040 Huldenberg

 

Heb je een concrete vraag? Wil je graag meer weten ? Gebruik dan onderstaand formulier. Gelieve dit fomulier te gebruiken of te mailen naar info@room8.be .  Zo kunnen we u het snelste een antwoord geven.

Mail ons

  Naam :


  Email :


  Bericht :


  Meest gestelde vragen

  Check in / Aankomst

  16:00 . Enkele dagen voor je aankomt ontvang je per e-mail een toegangscode waarmee je in de tent terecht kan. Bij problemen kan je de eigenaars telefoneren 00 32 488 401 577

  Check out/Vertrek

  Gelieve de tent voor 10.30 uur te verlaten. Op zondag is de check out om 17.00 uur. Wil je pas later vertrekken dan kan je dat bespreken met de uitbater die de mogelijkheden zal checken en eventueel een supplement).

  Diner of BBQ

  U kan een avondmaal of een avond-BBQ-mand reserveren. De producten worden in de koelkast van je kitchenette bewaard of tussen 18.30 en 19.00 uur naar je tent gebracht. Samenstelling avondmaal of BBQ-mand.

  Ontbijt

  Het ontbijt voor 2 personen wordt elke ochtend om 08:30 uur naar je tent gebracht.

  Room service

  Om je privacy en de hygiëne te garanderen wordt de tent tijdens je verblijf niet schoongemaakt. Gelieve bij je vertrek het raam van je tent open te willen zetten. Op verzoek kunnen wij zorgen voor een dagelijkse schoonmaak tegen een toeslag van 10% van de prijs van de vorige nacht.

  Noors bad/open haard/BBQ

  Voor het gebruik van het Noors bad en de BBQ betaal je een prijssupplement. Het hout voor de open haard is gratis. Je krijgt voldoende hout voor het Noors bad of de buiten-BBQ. Het aansteken is in de drie gevallen er eenvoudig. De handleidingen vind je in de info-map in Room8.

  Wifi code

  Wifi is gratis en de code staat in de info-map in Room8.

  Privacy /nudisme

  Het gebruik van het terras en de tuin rondom de tent is voor u gereserveerd. Nudisme is niet toegestaan.

  Annulering

  Bij annulering minder dan 30 dagen voor de aankomstdatum is er geen terugbetaling. In geval van annulering meer dan 30 dagen voor de aankomstdatum zal een bedrag van 29 € voor administratiekosten worden aangerekend.

  Adres/route

  Via Google Maps: 3040 Huldenberg, Kasteelpark 7 en volg de pijl die de tent aangeeft. Ga niet door de (witte) poort van het kasteel: dat is privédomein.

  Contact

  Mail: info@room8.be Gsm: 00 32 488 401 577

  Hoeveel personen kunnen er in Room8 slapen

  Maximum 2 personen. Voor kinderen, zie hieronder.

  Kinderen

  Room8 is niet bedoeld voor kinderen. Omdat Room8 in de buurt ligt van een waterkerskwekerij, een rivier en een zwembad is het risico op ongelukken met kinderen niet denkbeeldig. Bovendien is er maar één tweepersoonsbed. Maximaal 2 kinderen onder de 12 jaar zijn toegestaan op eigen risico. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid af in geval van ongelukken. Gelieve slaapzakken, badlinnen en luchtmatrassen mee te brengen. Kampeerbedden zijn niet toegestaan (het risico op schade aan de vloer en de muren is reëel).

  Verboden te roken in de tent

  Het is verboden te roken in de tent of aan het raam ervan ! Als dit verbod overtreden wordt, zal een forfaitair bedrag van 1000 € aangerekend worden voor het reinigen en ontgeuren.

  Dieren

  Huisdieren zijn niet toegelaten in of rond de tent.