Over Ons

Luxetent

Room 8 baadt volledig in een stijlvolle sfeer. De situering – in een uitgestrekt kasteelpark in Engelse landschapsstijl – heeft daar veel mee te maken. Maar vooral de bewoners van het kasteelpark, in het bijzonder de gastvrouw van Room 8, maken deze ervaring zo uniek. Katia della Faille, journaliste en juriste van opleiding, werd toen ze 20 was ontdekt door het beroemde Ford Models Agency in NY. Een internationale modellencarrière startte. Tezelfdertijd volgde Katia haar echtgenoot graaf Thierry de Limburg Stirum naar Huldenberg. De Limburg Stirums zijn telgen van de oudste adel van Europa… De oma van Thierry, die in het kasteel woonde, was een prinses de Croÿ en zijn moeder is een Franse prinses.

Thierry had als jurist een drukke baan in de vastgoedsector. Sinds een paar jaren werkt Thierry nu als bio landbouwer en bewerkt hij de gronden rond het park. Een echte gentleman farmer, dus.
Katia was na haar verhuis naar de Druivenstreek snel helemaal in de ban van de mooie omgeving en het dorp. Ze zette haar eerste stappen in de (gemeente)politiek, werd schepen en later federaal volksvertegenwoordiger en nadien weer schepen en gemeenteraadslid. Ze zetelt ondertussen al meer dan 25 jaar in de gemeenteraad. Haar aandachtspunten waren (en zijn!) de strijd tegen de ’welvaartziektes’ via gezonde voeding, sport en een evenwichtige levenshouding… Ze heeft ook een opleiding gevolgd van mindfulnesstrainer.

Met Room 8 boorde ze een nieuwe activiteitsbron aan op hetzelfde parcours als logisch gevolg op Park 7

Dit project heeft alles te maken met de levensfilosofie van Katia en Thierry.

Gastvrijheid , levensvreugde en de kracht van het nu worden in alle eenvoud gedeeld in Room8 en Park 7